Vildtaften 2018

Efterårshygge med vildt på menuen

Fredag den 12. oktober kl. 18.30

Jagtsæsonen på blandt andet fasaner, ænder og harer er netop skudt i gang, og urtehaven er fyldt med lækre rodfrugter, græskar og lignende. 

Derfor har vores køkkenchef Thue og hans stab sammensat en menu med netop vildt og lækre rodfrugter, som du og dine gæster kan nyde på en kold efterårsaften i hyggeligt samvær.

Se den lækre menu og reserver dine pladser nedenfor - vi glæder os til at se så mange som muligt til endnu et hyggeligt event i Vilcons restaurant.
Velkomstdrink

Efterårsbowle med hyldebær
 
Appetizer

Vildtsvineterrin, syltede jordskokker og æbler
 
Forret

Græskarpuré, croquette af gråand, syrlig brombærrelish og fritteret grønkål
 
Hovedret

Krondyr, harreragout med svampe, bagte rødbeder samt rustik waldorffsalat - hertil knuste kartofler med urter og vildtsauce
 
Dessert

Jordskokkesorbet med syltede pærer, hasselnødder og og mandelsuppe

Til menuen har vi herudover udvalgt nøje afstemte vine fra vores vinkælder
Du får både mad og vin for kun 450,00,- pr. person, men skynd dig at reservere dine pladser, da der er begrænsning på, hvor mange vi har plads til.
Hvis du ønsker at lade bilen stå på dagen, tilbyder vi overnatning efter Vildtaften på et af vores hyggelige dobbelt- eller enkeltværelser til henholdsvis kr. 750,00 / 550,00 inkl. morgenmad.
Navn: *
E-mail: *
Antal kuverter: *
Jeg ønsker overnatning
 
Start din værelses-booking her
Ankomst:
 
Afrejse:
 
Vilcon Hotel & Konferencegaard
Lorupvej 44
4200 Slagelse
tlf. +45 58 57 15 00
mail: vilconhk@vilcon.dk
CVR: 27514715
Besøg:
Hotel Strandparken
Golfhotel Vilcon
Vilcon Hotel & Konferencegaard | Lorupvej 44 | 4200 Slagelse | Tlf.: +45 58 57 15 00