Vækst og udvikling

Vækst og udvikling

20 nye naturværelser på Vilcon Hotel & Konferencegaard

 
Det faktum, at der er vækst i branchen, og at efterspørgslen efter større konferencer også er stigende, har vi valgt at øge kapaciteten med 20 nye dobbeltværelser. Den samlede sengekapacitet på Vilcon er herefter 120 sengepladser.
 
Virksomheder fusionerer og institutioner lægges sammen, hvilket betyder at holdene, som skal på kursus, holde pædagogisk dag eller seminar med teambuilding, bliver større og større. Det har medført, at vi ofte må sige nej til de forespørgsler, som kommer, da vi ikke har nok sengepladser. Samtidig er der stigende efterspørgsel efter afholdelse af konferencer i vores store ny-renoverede sal, hvor vi har plads til 300-400. Endnu et argument for at øge vores sengepladser.
 
Værelserne etableres random i naturen, som en lodge. Valget af denne form for placering har vi valgt for at understøtte vores landhotel-profil, som i de sidste år er styrket med urte- og frugthave, væksthus og høns. De enkelte værelser består af stort lækkert badeværelse og stort værelse med terrasse og udsigt til naturen med store facadevinduer. Alle husene beklædes  udvendig med sort træ og fladt tag med tagpap i lighed med tidligere tiders ”hønsehus”. Det er vores ønske, at værelserne får karakter, samtidig med at de falder i et med naturen.
 
Værelserne er etableret i 2 etaper med 10 værelser af gangen. Første etape stod færdig 1. Juni og den anden etape 1. September 2019.
Start din værelses-booking her
Arrival:
 
Departure:
 
Kontakt
Du er altid velkommen til at kontakte os via formularen herunder.
Navn:
*
Telefon:
*
E-mail:
*
Ønsker brochure tilsendt
 
Ønsker tilbud
 
Evt. besked:
 
Vilcon Hotel & Konferencegaard
Lorupvej 44
4200 Slagelse
tlf. +45 58 57 15 00
mail: vilconhk@vilcon.dk
CVR: 27514715
Besøg:
Hotel Strandparken
Vilcon Hotel & Konferencegaard | Lorupvej 44 | 4200 Slagelse | Tlf.: +45 58 57 15 00