Selskabsmenu

Sommer 2021
Her finder du vores selskabsmenu for den pågældende sæson. Vi lægger altid stor vægt på at anvende lokale og økologiske fødevarer, og det sikrer dig, at din selskabsmenu bliver sammensat af de friskeste råvarer af den bedste kvalitet.

Du vælger frit en forret, en hovedret og en dessert blandt de tre valgmuligheder. Husk også, at vi sætter fleksibilitet i højsædet, så har du ønsker til vores selskabsmenuer, spørgsmål om allergener eller lignende, er du altid meget velkommen til at kontakte os, og så tilpasser vi menuen efter dit og dine gæsters behov.

Vi tilbyder også vegansk forret, hovedret og dessert.

* Vegansk
** Tillæg på 50,00 kr.

Forretter

1. Jomfruhummertartar, nye kartofler, aioli, karse og røget agurk.
2. Mosaik af lyssej vendt i tørrede gulerodstoppe, estragon-mayonnaise, puffet rispapir med estragonstøv, gulerodscreme og gulerodstop.



 
3. Røget unghane, rabarberkompot, sprøde salater, mormordressing og sat agurkesaft.
4. * Syltede og bagte nye gulerødder, urtemayonnaise, tapiokachips, sprød salat og ærteskud.

Hovedretter

1. Kalvemørbrad, tomatkompot, courgettes vendt med urter, grillede nye løg. Hvidløg-timiansky og nye danske kartofler.

 
2. ** Sommerbuk, bønnekompot, stegte majs og dampede bønner vendt med ribs, nye danske kartofler og vildtsauce.

 
3. Dansk gris, sprød Serano, ærtemos, syltede blomkål og grillede fennikel. Hertil nye danske kartofler og jus tilsmagt med citron.
 

* Stegt salvie marineret Tofu, edemamepuré med hvidløg, grillet Portobello, langtidsbagt courgettes og cherrytomat samt syltet rødløg.
Hertil nye danske kartofler og sauce på grøntsagsfond.
 

Desserter

1. Jordbærtærte, brændt hvid chokolade, vanilleis, hvid chokoladecreme og jordbærcoulis.
2. Koldskålsifon, hyldeblomstsorbet, friske hindbær og sprøde flager á la kammerjunker.
 
 
3. Gin Hass: Mangopuré, gin/limegranité, limesne, frisk mango og citronflødeis.
4.  * Vanilleis med dadelchokolade, råmarinerde jordbær, knas af bagte nødder og broken gel af hyldeblomst.
Kontakt os og lad os sammen finde frem til den selskabsmenu, du ønsker til dit arrangement - ring enten på telefon 58 57 15 00 eller send os en besked via vores kontaktformular, og så vender vi hurtigt tilbage til dig.
Start din værelses-booking her
Ankomst:
 
Afrejse:
 
Kontakt
Du er altid velkommen til at kontakte os via formularen herunder.
Navn:
*
Telefon:
*
E-mail:
*
Ønsker brochure tilsendt
 
Ønsker tilbud
 
Evt. besked:
 
Vilcon Hotel & Konferencegaard
Lorupvej 44
4200 Slagelse
tlf. +45 58 57 15 00
mail: vilconhk@vilcon.dk
CVR: 27514715
Besøg:
Hotel Strandparken
Golfhotel Vilcon
Vilcon Hotel & Konferencegaard | Lorupvej 44 | 4200 Slagelse | Tlf.: +45 58 57 15 00