Selskabsmenu

Forår 2020
Her finder du vores selskabsmenu for den pågældende sæson. Vi lægger altid stor vægt på at anvende lokale og økologiske fødevarer, og det sikrer dig, at din selskabsmenu bliver sammensat af de friskeste råvarer af den bedste kvalitet.

Du vælger frit en forret, en hovedret og en dessert blandt de tre valgmuligheder. Husk også, at vi sætter fleksibilitet i højsædet, så har du ønsker til vores selskabsmenuer, spørgsmål om allergener eller lignende, er du altid meget velkommen til at kontakte os, og så tilpasser vi menuen efter dit og dine gæsters behov.

Forretter

1. Citronsyltet agurk, røget havtaske, skilt dressing af kærnemælk, røget salt og rapsolie, brøndkarse og crudité af jordskokker.
2. Soya-og wasabigravad laks med ristede sesam, quinoa og æblesalat, citronmayo og sprøde tapiocachips med wasabistøv.



 
3. Rørt kalvetatar med sennep, æggeblommer og estragon. Jordskokkechips, revet Gammel Knas, syltede bøgehatte, karse og peberrodssne.
4. Røget kyllingebryst, aspargessalat, aspargescreme på sifon, sprødt kyllingeskind og krydderurtesalat

Hovedretter

1. Kalvetykstegsfilet, pankopaneret spidsbryst, ærtepuré, bagte cherrytomater, timianstegte gulerødder, skysauce og små kartofler.
2. Kamfilet af dansk gris på ben med salvie og citron. Hertil syltede beder, sauté af porre og æbler, syrlig rødløgskompot. Jûs med citron og persille samt små kartofler med persille.


 
3. Poussin, stegte persillerødder, sauté af rosenkål, bacon og purløg.
Jordskokkepuré og grov mos med urter. 
Hertil kyllingejûs.
 
4. Rosastegt lammekrone og braiseret lammeskank, konfiterede hvidløg, stegte svampe med spinat, lun tomatkompot. Hertil stegt polenta og hvidvin og tomatsauce.

Tillæg på kr. 50,00

Desserter

1.Hvid chokoladeparfait med tonkabønne, mørk chokolade og appelsinmousse, appelsin- og mangosalsa samt sprød tuilles.
 
2. Københavnerstang: Ananasgranité, vanilleis, vanilletuilles, marineret ananas og citronmelise.




 
3. Rababertærte: Karameliseret butterdej, hvid chokoladeganache, grov rababerkompot, syrlig rababersorbet og myntecaviar.
4. Forskellige oste fra Ostebørsen i Vemmelev med hjemmelavet garniture og hjemmebagt knækbrød

Tillæg pår kr. 50,-

Kontakt os og lad os sammen finde frem til den selskabsmenu, du ønsker til dit arrangement - ring enten på telefon 58 57 15 00 eller send os en besked via vores kontaktformular, og så vender vi hurtigt tilbage til dig.
Start din værelses-booking her
Ankomst:
 
Afrejse:
 
Kontakt
Du er altid velkommen til at kontakte os via formularen herunder.
Navn:
*
Telefon:
*
E-mail:
*
Ønsker brochure tilsendt
 
Ønsker tilbud
 
Evt. besked:
 
Vilcon Hotel & Konferencegaard
Lorupvej 44
4200 Slagelse
tlf. +45 58 57 15 00
mail: vilconhk@vilcon.dk
CVR: 27514715
Besøg:
Hotel Strandparken
Golfhotel Vilcon
Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de gemmer også information om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre. Cookies på denne hjemmeside bruges primært til trafikmåling og optimering af sidens indhold. Du kan forsætte med at bruge vores side som altid, hvis du accepterer at vi bruger cookies.
Vilcon Hotel & Konferencegaard | Lorupvej 44 | 4200 Slagelse | Tlf.: +45 58 57 15 00