+45 58 57 15 00

Selskabsmenu

Vinter 2019-2020
Her finder du vores selskabsmenu for den pågældende sæson. Vi lægger altid stor vægt på at anvende lokale og økologiske fødevarer, og det sikrer dig, at din selskabsmenu bliver sammensat af de friskeste råvarer af den bedste kvalitet.

Du vælger frit en forret, en hovedret og en dessert blandt de tre valgmuligheder. Husk også, at vi sætter fleksibilitet i højsædet, så har du ønsker til vores selskabsmenuer, spørgsmål om allergener eller lignende, er du altid meget velkommen til at kontakte os, og så tilpasser vi menuen efter dit og dine gæsters behov.

Forretter

1.Dampet lyssej, rogn efter sæson, ristede hasselnødder, æblemarineret rosenkål, peberrodssne og krydderurter.

 
2. Jordskokkesuppe, variation af svampe, ristet rugbrød, friteret æg, persilleolie og karse.


 
3. Okseinderlår gravad med koriander. Hertil wasabimayo, tapiocachips, ruccula og syltet havtorn.
4. Vilcons Varmrøgede laks fra egen røg-ovn, kapersmayo, løgspirer, håndpillede svenske rejer og krydderuretesalat.

Hovedretter

1. Grisekrone med timian og citron, puffede svær med salt og eddike, smørdampede selleri, gulerodspuré. Hertil timiansky og grov mos af kartofler med urter.
2. Oksemørbrad, braisseret okseskank, rødbeder bagt i kirsebæreddike, sprøde persillerødder, bagte løg med porreaske. Små ovnstegte kartofler og braissérsky tilsmagt med rødvin. (menutillæg på kr. 50,00).


 
3. Letsprængt lammebov. Hertil mandel- hvidløg- og løgpuré, smørstegte gulerødder med estragon og blancheret kål samt kartofler og estragoncauce med fløde.

 
4. Nøddefarseret fasanbryst. Confiterede fasanlår, nyfortolkning af waldorffsalat, tyttebær, bagt rødkål, vildtsauce med blåskimmel og kartofler.

Desserter

1."Kæmpe Eskimo"
Solbærparfait med chokoladestykker, mørk chokoladeganache, råsyltede solbær, solbærsirup tilsmagt med mørk rom, krystalliseret hvid chokolade og vanillesifon.


 
2. Rosmarin- og hvidvinspocheret pære. Kniplingskager, rosmarinsne, kardemommeparfait og karamelcreme.



 
3. Romfromage, myntesorbet, ananaschips og råsyltet ananas.
4. "Gulerodskage". Cheesekake med panna cotta, krydderkagecrumble, gulerodssorbet, vaniljesyltede strimler af gulerod og rød skovsyre.
Kontakt os og lad os sammen finde frem til den selskabsmenu, du ønsker til dit arrangement - ring enten på telefon 58 57 15 00 eller send os en besked via vores kontaktformular, og så vender vi hurtigt tilbage til dig.
Start din værelses-booking her
Ankomst:
 
Afrejse:
 
Kontakt
Du er altid velkommen til at kontakte os via formularen herunder.
Navn:
*
Telefon:
*
E-mail:
*
Ønsker brochure tilsendt
 
Ønsker tilbud
 
Evt. besked:
 
Vilcon Hotel & Konferencegaard
Lorupvej 44
4200 Slagelse
tlf. +45 58 57 15 00
mail: vilconhk@vilcon.dk
CVR: 27514715
Besøg:
Hotel Strandparken
Golfhotel Vilcon
Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de gemmer også information om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre. Cookies på denne hjemmeside bruges primært til trafikmåling og optimering af sidens indhold. Du kan forsætte med at bruge vores side som altid, hvis du accepterer at vi bruger cookies.
Vilcon Hotel & Konferencegaard | Lorupvej 44 | 4200 Slagelse | Tlf.: +45 58 57 15 00