Selskabsmenu

Sommer 2020
Her finder du vores selskabsmenu for den pågældende sæson. Vi lægger altid stor vægt på at anvende lokale og økologiske fødevarer, og det sikrer dig, at din selskabsmenu bliver sammensat af de friskeste råvarer af den bedste kvalitet.

Du vælger frit en forret, en hovedret og en dessert blandt de tre valgmuligheder. Husk også, at vi sætter fleksibilitet i højsædet, så har du ønsker til vores selskabsmenuer, spørgsmål om allergener eller lignende, er du altid meget velkommen til at kontakte os, og så tilpasser vi menuen efter dit og dine gæsters behov.

Forretter

1.Marinerede danske tomater, røget kold agurkeconsommé, urtesalat, sprødt brød og sprængt kyllingebryst.
2. Kartoffelmad: Danske nye kartofler, håndpillede svenske rejer, radiser, karse, dildkaviar, røget mayo og rugbrødsjord.


 
3.Nordisk Ceviche af kulmule med peberrod, forårsløg, bladselleri og rabarbersaft. Hertil jordbærsalsa med løg og peber samt sprød koral.
4.Dansk spegeskinke, hvide asparges (hvis muligt ellers skorzonerødder), blanquette-sauce, spæde grønkål og spinatblade.

Hovedretter

1. Kalveculotte, croquettes med kalvekæbe-frikassé, kold ærte- og myntecreme, salat Francaise (Hovedsalat, sauteret ærter, skalotteløg og kalvebacon), knuste kartofler med urter og smør. Hertil kalvejus med persille.
2. Lammeculotte, sauté af bønner, løg og bladbeder.  Let syltede beder og lun hvid bønnepuré. Her til nye kartofler.
 
3. Let rosastegt Presa af spansk sort-fods-gris, grillet blomkål, blomkålscrudité, syltet blomkål og bagte tomater. Hertil pebersauce og saltbagte kartofler. 

Tillæg på kr. 50,00
 
4. Kylling, rabarberkompot, frisk salat af agurk og dild. Dampede nye gulerødder, nye kartofler og kyllingejus.

 

Desserter

1.Blåbær tærte, blåbær sorbet, honeycomb og vaniljeskum.
 
2.Kærnemælksfromage, hindbærsorbet, crumble af kammerjunker, citronkaviar og friske hindbær.

 
3.Jordbær med fløde: Hvid chokoladeparfait, friske jordbær, jordbærsirup og brændt marengs.
4. Forskellige oste fra Ostebørsen i Vemmelev med hjemmelavet garniture og hjemmebagt knækbrød

Tillæg pår kr. 50,-

Kontakt os og lad os sammen finde frem til den selskabsmenu, du ønsker til dit arrangement - ring enten på telefon 58 57 15 00 eller send os en besked via vores kontaktformular, og så vender vi hurtigt tilbage til dig.
Start din værelses-booking her
Ankomst:
 
Afrejse:
 
Kontakt
Du er altid velkommen til at kontakte os via formularen herunder.
Navn:
*
Telefon:
*
E-mail:
*
Ønsker brochure tilsendt
 
Ønsker tilbud
 
Evt. besked:
 
Vilcon Hotel & Konferencegaard
Lorupvej 44
4200 Slagelse
tlf. +45 58 57 15 00
mail: vilconhk@vilcon.dk
CVR: 27514715
Besøg:
Hotel Strandparken
Golfhotel Vilcon
Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de gemmer også information om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre. Cookies på denne hjemmeside bruges primært til trafikmåling og optimering af sidens indhold. Du kan forsætte med at bruge vores side som altid, hvis du accepterer at vi bruger cookies.
Vilcon Hotel & Konferencegaard | Lorupvej 44 | 4200 Slagelse | Tlf.: +45 58 57 15 00