Her finder du vores selskabsmenu for den pågældende sæson. Vi lægger altid stor vægt på at anvende lokale og økologiske fødevarer, og det sikrer dig, at din selskabsmenu bliver sammensat af de friskeste råvarer af den bedste kvalitet.
Du vælger frit en forret, en hovedret og en dessert blandt de tre valgmuligheder. Husk også, at vi sætter fleksibilitet i højsædet, så har du ønsker til vores selskabsmenuer, spørgsmål om allergener eller lignende, er du altid meget velkommen til at kontakte os, og så tilpasser vi menuen efter dit og dine gæsters behov.
Vi tilbyder også vegansk forret, hovedret og dessert.
|
Skaldyrssouffle, skaldyrs bisque, sauteret porre, syltet selleri tern, dildolie og krydderurter.
|
| |
Røget dyrefilet, brombærrelish, jordskokke chips, peberrodscreme, krydderurter og sprødtrugrød.
|
|
| |
Rimmet "brændt" ørred fra Musholm, marineret i Poke Sauce, Mangopuré, carpaccio af kinaradise vendt i sesam, soya og honning vinaigrette.
|
| |
|
|
Andebryst, syrlig kvæde chutney, stegte svampe, kartoffelpuré med porre, porreaske, portvinssauce og marineret bitre salater a part.
|
| |
Kalvetykstegsfilet, pommes Anna, glaseret gulerødder, græskarpuré, balsamico bagte rødbeder og kraftig rødvinssky.
|
|
| |
Dansk Duroc skinkemignon indpakket i urter og fedtnet, svinekæber braiseret i cider, gulerødder, ærtepuré, langtids bagte cherrytomater, sauce lavet på braiserskyen, kartofler og marineret kål a part. |
| |
|
|
Æblesorbet på grønne æbler, æblepuré på røde æbler, æble tarte tatin, creme Anglaise, rød skovsyre og æblechips. |
| |
Hyldebærsuppe, lakridssirup, hvid chokoladeis, lakridskys, hvid chokolade creme og mazarin.
|
|
| |
Tiramisu
(Kakaogele, amarettoskum, chokoladebrownie, kaffeis og mascarponecreme). |
| |
|
|
Kontakt os og lad os sammen finde frem til den selskabsmenu, du ønsker til dit arrangement - ring enten på telefon 58 57 15 00 eller send os en besked via vores kontaktformular her på siden og så vender vi hurtigt tilbage til dig. |
|
| |
Start din værelses-booking her
|
|
|
|
|
|
|
|
|