Her finder du vores selskabsmenu for den pågældende sæson. Vi lægger altid stor vægt på at anvende lokale og økologiske fødevarer, og det sikrer dig, at din selskabsmenu bliver sammensat af de friskeste råvarer af den bedste kvalitet.
Du vælger frit en forret, en hovedret og en dessert blandt de tre valgmuligheder. Husk også, at vi sætter fleksibilitet i højsædet, så har du ønsker til vores selskabsmenuer, spørgsmål om allergener eller lignende, er du altid meget velkommen til at kontakte os, og så tilpasser vi menuen efter dit og dine gæsters behov.
Vi tilbyder også vegansk forret, hovedret og dessert.
|
Rødbede carapaccio, svampecreme med Gammel knas og friskost. Syltet Østershatte og malt tuil.
|
| |
Røget kammusling, sauce blanquette med brunet smør, stegt og marineret rosenkål, spød grønkål, grøn olie og urter.
|
|
| |
Sake og dild gravad laks, marineret rødkål, wasabimayo og soya marineret selleribånd samt urter.
|
| |
|
|
Langtidsstegt dansk velfærdsgris, glaseret med rosmarin-BBQsauce, råmarineret gulerod, yuzubagt gulerod, gulerodspuré med appelsin, rosmarin-BBQsauce og små bagte kartofler.
|
| |
Sprængt kalv, sellerifondant, græskarpuré, syltet sennepskorn og syltet græskar. Hertil timiansauce og Pommes Anna.
|
|
| |
kalkuncuvette, jordskokkepuré, jordskokkechips, jordskokkekompot med bacon og estragon. Hertil små kartofler og estragonsauce. |
| |
|
|
Nøddebund med mørk chokolademousse, appelsinsorbet, appelsinsauce og appelsinfilet. |
| |
Brombær clafoutis, hvid chokoladeparfait, kardemommesirup, kaneltuil og brombær.
|
|
| |
Rød æblepuré, æblemazarin, kanelis og friske æbletern. |
| |
|
|
Kontakt os og lad os sammen finde frem til den selskabsmenu, du ønsker til dit arrangement - ring enten på telefon 58 57 15 00 eller send os en besked via vores kontaktformular, og så vender vi hurtigt tilbage til dig. |
|
| |
Start din værelses-booking her
|
|
|
|
|
|
|
|
|