Her finder du vores selskabsmenu for den pågældende sæson. Vi lægger altid stor vægt på at anvende lokale og økologiske fødevarer, og det sikrer dig, at din selskabsmenu bliver sammensat af de friskeste råvarer af den bedste kvalitet.
Du vælger frit en forret, en hovedret og en dessert blandt de tre valgmuligheder. Husk også, at vi sætter fleksibilitet i højsædet, så har du ønsker til vores selskabsmenuer, spørgsmål om allergener eller lignende, er du altid meget velkommen til at kontakte os, og så tilpasser vi menuen efter dit og dine gæsters behov.
Vi tilbyder også vegansk forret, hovedret og dessert.
|
Carpaccio af kammusling, muslingebisque, røgede hasselnødder og marineret grønkål.
|
| |
Røget og sprængt kyllingebryst, råsyltet grønne asparges, asparges mayo, sprødt kyllingeskind og karse
|
|
| |
Panko paneret gulerod, asiatisk agurkesalsa, krydderurtesalat og luftørret skinke
|
| |
Marineret beder, mousse af røget laks, rygeostecreme og peberrodsskum. |
|
|
Okseculotte, ratatouille, bearnaisesauce og pommes croquette samt marineret hjertesalat a part.
|
| |
Kalkuncuvette braiseret i mælk, au jus tilsmagt med fløde og persille, spinatpuré, dampede forårsløg, bagte skalotteløg, syltet rødløg samt små stegte kartofler.
|
|
| |
Lammeculotte, confiterede hvidløg, bagt spidskål med citronskal og gulerodspure. Hertil kartofler og en sky tilsmagt med citron. |
| |
Dansk Duroc gris, ærtepuré, gulerod og ”sweet potato” rösti og rå marineret fennikel. Pommes fondant med hvidløg/timian sky.
|
|
|
Creme brûléetærte med hindbærsorbet og hindbærculis samt lakridsskum |
| |
Hvid chokolade/rabarbercreme, chokolademacarons, vaniljeis, rabarbersirup og krystalliseret chokolade.
|
|
| |
Cheesscake, med citron, citron sorbet og citroncurd |
| |
|
|
Kontakt os og lad os sammen finde frem til den selskabsmenu, du ønsker til dit arrangement - ring enten på telefon 58 57 15 00 eller send os en besked via vores kontaktformular, og så vender vi hurtigt tilbage til dig. |
|
| |
Start din værelses-booking her
|
|
|
|
|
|
|
|
|