Her finder du vores selskabsmenu for den pågældende sæson. Vi lægger altid stor vægt på at anvende lokale og økologiske fødevarer, og det sikrer dig, at din selskabsmenu bliver sammensat af de friskeste råvarer af den bedste kvalitet.
Du vælger frit en forret, en hovedret og en dessert blandt de tre valgmuligheder. Husk også, at vi sætter fleksibilitet i højsædet, så har du ønsker til vores selskabsmenuer, spørgsmål om allergener eller lignende, er du altid meget velkommen til at kontakte os, og så tilpasser vi menuen efter dit og dine gæsters behov.
Vi tilbyder også vegansk forret, hovedret og dessert.
|
Nordisk marineret laks, frisk agurkesalat med dild, rødløg og kørvel, dildskum på sifon og krydderurtesalat.
|
| |
”Kartoffelmad”
Nye danske kartofler, urtecreme, koldrøget kulmule, sprødt rugbrød og krydderurtesalat
|
|
| |
Brændt rimmet kuller, variation af tomat, salturt og spinat
|
| |
|
|
Rosmarin marineret grillet skinkemignon af Dansk Duroc gris, bagte gulerødder, peberfrugt pure og ristet majs, knuste nye kartofler med urter, hertil pebersauce
|
| |
Urtefarseret unghanebryst, ærter Francie, røget agurk (kold), nye kartofler og timiansky.
|
|
| |
Kalvetykstegsfilet, smørbagt spidskål, bønnekompot, bagte forårsløg/nye løg, kalvesky med citron og løvstilk. Samt nye kartofler. |
| |
|
|
”Jordbærkage”
Mazarinbund, vaniljecreme, friske jordbær, jordbærcoulis, jordbær/limesorbet og skovsyre |
| |
Bailey fromage, rom marineret blåbær, blåbærsorbet og solbærsirup.
|
|
| |
Chokoladebrownie med hvidchokolade ganache, dulche de leche med havsalt, friske hindbær
og kærnemælksis. |
| |
|
|
Kontakt os og lad os sammen finde frem til den selskabsmenu, du ønsker til dit arrangement - ring enten på telefon 58 57 15 00 eller send os en besked via vores kontaktformular, og så vender vi hurtigt tilbage til dig. |
|
| |
Start din værelses-booking her
|
|
|
|
|
|
|
|
|