Selskaber

Skal I holde bryllup, fødselsdag, barnedåb, konfirmaton, firmafest eller blot en fest for familie og venner? Lige meget hvad anledningen er, så har vi de rammer, der kan være med til at gøre Jeres fest til en uforglemmelig dag for Jer og Jeres gæster.

Vi har flere forskellige  fest- og selskabslokaler med plads op til 300 personer.
Vi kan huse 120 gæster, på vores dejlige værelser heraf 2 suiter til særligt favorable priser i forbindelse med fest. Værelserne lever op til kravene for 4 stjerner på international hotelstandard.
Vi har ingen tidsbegrænsning på vores fester, så I kan feste til den lyse morgen uden ekstra beregning.

Vi er kendte for en personlig og uformel stil samt en høj grad af fleksibilitet. Hertil kommer vores skønne placering i landlige omgivelser med masser af atmosfære.

Festarrangementer

En fest kan sammensættes på mange måder. Vi har nedenfor skitseret de mest efterspurgte, men vi er naturligivs altid friske på nye input.
Helaftensarrangement
FRA kr. 1.095,00 per person.
Se sæsonens aktuelle menuer her »

Kirstines hus

Kirstines Hus er det oprindelige stuehus, bygget i 1923 og indrettet med stor spisestue, 2 mindre stuer, egen terrasse og have til f.eks. fælleslege inden eller efter middagen.
Meget velegnet til fester og selskaber op til 24 personer, hvor velkomstdrinken serveres på terrassen eller i det store samtalekøkken og kaffen i de tilstødende stuer. Ligesom at holde festen hjemme, men helt uden at røre en finger!
Ser flere billeder i vores Galleri.

Menu og vine

Kendetegnet for de menuer vi tilbyder er at råvaren er i fokus og helst fra egen urtehave eller væksthus. Vi producerer alt fra bunden, med en stor del af økologiske varer og gerne leveret fra lokale fødevare-leverandører via distributions-netværket "Fødevarer Lokalt". Det betyder at vi handler direkte med bondemanden og ved at bl.a. dyrevelfærden er i orden. På vores menukort, som skifter med sæsonerne, tilbyder vi altid 3 retter, hvor min. 50% af råvarerne er økologiske og fra lokale fødevarerleverandører. Jeres menu sammensættes naturligvis ud fra jeres ønsker og behov - med udgangspunkt i vores menuer og vine. Vi er kendte for en personlig og uformel stil samt en høj grad af fleksibilitet.

Musik

Skal du bruge musik til din fest har vi flere forskellige forslag. Se f.eks. også dette You-tube klip eller kontakt os for yderligere informationer omkring musiker til netop dit arrangement.
Start din værelses-booking her
Arrival:
 
Departure:
 
Forespørgsel
Du er altid velkommen til at kontakte os via formularen herunder.
Navn:
*
Telefon:
*
E-mail:
*
Ønsker brochure tilsendt
 
Ønsker tilbud
 
Evt. besked:
 
Vilcon Hotel & Konferencegaard
Lorupvej 44
4200 Slagelse
tlf. +45 58 57 15 00
mail: vilconhk@vilcon.dk
CVR: 27514715
Besøg:
Hotel Strandparken

Besøg:
Restaurant Blossom
Vilcon Hotel & Konferencegaard | Lorupvej 44 | 4200 Slagelse | Tlf.: +45 58 57 15 00