Om os

Historien om Vilcon Hotel og Konferencegaard

Vilcon Hotel og Konferencegaard er placeret i smukke landlige omgivelser med udsigt til mark og skov. Konferencegården er opført på en gammel landbrugsejendom og beliggenheden på landet tilfører stedet en masse stemning, hygge, idyl og atmosfære!

Med firestjernet konference- og hotelfaciliteter er det en selvfølge, at indretning, kvalitet og service er i top. Stedets primære formål er afholdelse af konferencer, selskaber og arrangementer for virksomheder, institutioner og privatpersoner. Hertil kommer naturligvis almindelige hotelovernatninger til både private og business. 
Foruden selskabslokaler, plenumlokaler og grupperum råder vi over flere fællesarealer, der indbyder til hygge og socialt samvær – her kan bl.a. nævnes vores hyggelige pejsestue med bar og vores lounge, der er moderne indrettet med lædermøbler og billard! 
 
Vilcon Hotel og Konferencegaard er en del af Vilcon Konferencehoteller, der er en kæde af selskabs- og konferencehoteller beliggende på Midt- og Vestsjælland!

I 1997 brændte udlængerne i familiens slægtsgaard igennem 4 generationer. Ejerne Connie og Villum Christensen besluttede at genopbygge gården til mindre konferencer og selskaber hvor den personlige service var i centrum. I de første år boede familien i Kirstines Hus, som heldigvis undgik flammerne, men efterhånden som efterspørgslen steg, måtte der udvidelser til. Derfor er Kirstines Hus nu også inddraget til selskabs- og konferencefaciliteter.
I dag har man stadig den landlige fornemmelse når man kommer kørende af landvejen og har "countryside" på alle sider.

Indendørs åbner der sig en ny og moderne verden, med alle de faciliteter der er en betingelse for at kun afholde en professionel konference eller en af livets største dage - nemlig brylluppet
Start din værelses-booking her
Arrival:
 
Departure:
 
Forespørgsel
Du er altid velkommen til at kontakte os via formularen herunder.
Navn:
*
Telefon:
*
E-mail:
*
Ønsker brochure tilsendt
 
Ønsker tilbud
 
Evt. besked:
 
Vilcon Hotel & Konferencegaard
Lorupvej 44
4200 Slagelse
tlf. +45 58 57 15 00
mail: vilconhk@vilcon.dk
CVR: 27514715
Besøg:
Hotel Strandparken

Besøg:
Restaurant Blossom
Vilcon Hotel & Konferencegaard | Lorupvej 44 | 4200 Slagelse | Tlf.: +45 58 57 15 00