Kom til Sjællands bedste nytårsfest!

På Vilcon Hotel & Konferencegaard har vi arrangeret Sjællands bedste nytårsfest – og det tør vi godt at love.
 
Til nytårsfesten på vores dejlige landhotel i Slagelse på Sjælland bliver der skruet op på alle parametre, så du blot skal dit flotteste nytårsoutfit på, nyde en 4-retters middag, livemusik med Medley, drikkevarer ad libitum og selvfølgelig kransekage, bobler og et kæmpe fyrværkerishow.
 
Vil du slå dig ekstra løs til nytårsfesten, har du mulighed for at booke overnatning, så du kan give den én over nakken, mens du sammen med os og de andre gæster fejrer, at vi går ind i et nyt årti.

Du skal bare vide, at vi ”kun” har 60 værelser, så vil du sikre dig overnatning til Sjællands bedste nytårsfest, skal du booke i god tid
Se programmet ved at klikke på knappen nedenfor og book via formularen eller ved at ringe på telefon 58 57 15 00 – vi er klar til at sikre dig pladser til et brag af en nytårsfest.
Se program og book pladser

Overnat i Sjællands flotteste naturværelser efter nytårsfesten
 

I 2019 har vi bygget 20 nye værelser, der ligger individuelt som små huse i området omkring hotellet. Værelserne indbyder til velvære og selvforkælelse – de er indrettet med moderne interiør, og du finder små hyggeting som for eksempel forskellige toiletartikler, bløde badekåber, sutsko og lækre cremer og sæber fra iLoveEcoEssentials.
 
Naturværelserne er perfekte, til når du og din eventuelle partner skal gøre jer klar til den store nytårsfest, og vågner du måske med lidt ondt i håret den 1. januar, er det heldigvis i en dejlig, blød seng med en af Sjællands smukkeste udsigter gennem panoramavinduerne.
 
Når du er klar, byder vi på dejlig morgenbuffet, og efterfølgende skal du bare tage hul på år 2020 med mindet om en skøn nytårsfest.
 
Vil du med? Så book allerede nu og glæd dig til et brag af en nytårsfest!
Book nu
Start din værelses-booking her
Ankomst:
 
Afrejse:
 
Vilcon Hotel & Konferencegaard
Lorupvej 44
4200 Slagelse
tlf. +45 58 57 15 00
mail: vilconhk@vilcon.dk
CVR: 27514715
Besøg:
Hotel Strandparken
Golfhotel Vilcon
Vilcon Hotel & Konferencegaard | Lorupvej 44 | 4200 Slagelse | Tlf.: +45 58 57 15 00