Nytår 2023 med ALL INCLUSIVE 


 

På Vilcon Hotel & Konferencegaard arrangerer vi den bedste nytårsfest, du kan forestille dig. Den bedste anmeldelse får man fra gæster, der selv har oplevet festen. Anders var en af mange:

"Det var et yderst vellykket nytårs-arrangement. Som I havde lovet sad vi i et rigtig godt selskab med andre par.
Jeg er ikke i tvivl om at alle 8 personer ved vores bord 5 var tilfredse.
Maden var tilfredsstillende og der var nok. Jeg satte pris på den gode akustik i festsalen som gør det muligt at tale sammen over bordet selvom der er mange andre gæster og musik.
Vi sov i en af jeres naturhytter som er et rart og romantisk sted at være. Stilheden i hytten var helt meditativ bl.a. ved hjælp af akustikloftet. Badeværelset var stort og stilfuldt med det store brusemiljø.
Med venlig hilsen
Anders" 
Vil du nyde din nytårsaften med lækker mad, vine, champagne, bar med øl, vand og sjusser, underholdning, levende musik, dans og fyrværkeri med din venner eller familie? Og måske forkæles med overnatning og stor morgenbrunch?


Så se her vores perfekte match!

Hvis du er hurtig med din bestilling, er der mulighed for at booke vores 20 superior naturværelser, eller måske en af vores 4 suiter mod et lille tillæg.

 
Ring på telefon 58 57 15 00, skriv til vores e-mail eller bestil via bestillingsformularen her på siden. Husk vi har kun 60 værelser, så hvis I ønsker at sikre dig en totaloplevelse, er det nu I skal have det arrangeret med venner og familie - jo før det er på plads - jo længere er forventningens glæde.

Bestil jeres nytårsfest her

Antal kuverter:
*
Navn:
*
Telefonnummer:
*
E-mail:
*
Overnatning:

*
Evt. meddelelse:
 
Vilcon Hotel & Konferencegaard
Lorupvej 44
4200 Slagelse
tlf. +45 58 57 15 00
mail: vilconhk@vilcon.dk
CVR: 27514715
Besøg:
Hotel Strandparken
Vilcon Hotel & Konferencegaard | Lorupvej 44 | 4200 Slagelse | Tlf.: +45 58 57 15 00