Ledige jobs

Vil du være med til at udvikle og vækste Vilcon Hotel og Konferencegaad?
  
 

Uddannet Kok med passion for økologi og egen produceret råvarer søges
,

Da vores ene kok har valgt at læse videre, søger vi pr. 1. april 2023 en ny kok eller hurtigst muligt. 


Har du lyst til at få frihed til at lege, fleksibilitet så din hverdag hænger sammen og mulighed for at videreudvikle dig selv? Så er du netop den faglærte kok vi søger til Vilcon Hotel og Konferencegaard.
På Vilcon arbejder vi dagligt sammen på tværs, for at sikre det bedste ikke blot til vores gæster, men også for hinanden. Vi tilbyder traditionelle konferencer og selskaber på højt professionelt niveau, hvor vi altid giver vores gæster lidt mere end de forventer. Kort sagt vi gør os umage og er ret gode til det.
 
Vi har etableret egen urtehave, bær- og frugthave og bygget et væksthus på 60 kvm, hvor vi flere gange om året holder arrangementer. Udbyttet fra haven indgår i vores daglige produktion og i de aktiviteter vi laver sammen med vores gæster.
 
Vi har bronzemærke i økologi og Den grønne Nøgle. Hvilket understøtter vores fokus på bæredygtighed, økologi, trends og årstidens lokale råvarer. Vi håber at du vil hjælpe os videre i denne retning.
 
Udover at brænde for den gode sag, skal du brænde for den gode smag og videreudvikling af vores køkken og vores elever, så vores høje niveau holdes og eleverne bliver fremtidens dygtige kokke. Du skal kunne arbejde under pres og i et højt tempo, være mødestabil, ansvarlig, fleksibel og vigtigst af alt en teamplayer med en sund og god indstilling til mad, kollegaer og samarbejde.
 
Du vil få gastronomisk frihed, såvel i hverdagen som til at udarbejde sæsonmenuer, selskabsmenuer og komme med nye idéer til nye tiltag. Vi forventer vi at du bidrager med en god tone og overflod af kærlighed til maden du tilbereder til vores gæster.
Vi tilbyder en arbejdsplads på landet, med nærhed og familielignende sammenhold. Humor og plads til frihed under ansvar. Du får gode ansættelsesforhold med løn efter overenskomst, pensionsordning og sundhedsforsikring.
Vi brænder for at sikre en arbejdsplads, der giver muligheder, udfordringer og tryghed for alle vores medarbejdere. Derfor tilbydes alle løbende mulighed for efteruddannelse kurser og vi hører meget gerne om dine ønsker i den retning.
Du bliver en del af et hus med kollegaer, hvis DNA er et stærkt service-gen, der med smil og humor altid får alting til at lykkes. Vi kan simpelthen ikke lade være med at gøre en positiv forskel for vores dejlige gæster hver eneste dag.
Er du samme type, så lad os høre fra dig.
 
Job start 1/4 2023 eller efter aftale, da vi gerne venter på den rette kandidat.
 
Med venlig hilsen
Thue Nielsen
Direktør
thue@vilcon.dk
mobil 53 61 01 09
 

 

Ansættelsen er hurtigst muligt, men vi venter gerne på den helt rette kandidat.

Lyder det som noget for dig, er du meget velkommen til at sende din ansøgning til direktør Thue på mail thue@vilcon.dk.
Start din værelses-booking her
Arrival:
 
Departure:
 
Kontakt
Du er altid velkommen til at kontakte os via formularen herunder.
Navn:
*
Telefon:
*
E-mail:
*
Ønsker brochure tilsendt
 
Ønsker tilbud
 
Evt. besked:
 
Vilcon Hotel & Konferencegaard
Lorupvej 44
4200 Slagelse
tlf. +45 58 57 15 00
mail: vilconhk@vilcon.dk
CVR: 27514715
Besøg:
Hotel Strandparken
Vilcon Hotel & Konferencegaard | Lorupvej 44 | 4200 Slagelse | Tlf.: +45 58 57 15 00