Ledige jobs

Tjener med potentiale til restaurantchef på Vilcon  Hotel & Konferencegaard ”Vilcon Landhotel”.
 
I vores proces med at gøre en forskel for miljøet, for gæsteoplevelsen og for samfundet i det hele taget, organiserer vi os med personale som brænder for samme sag.
 
Gør du også det og kunne tænke dig at være en del af vores fleksible team, så send os din ansøgning og CV på mail til: thue@vilcon.dk
 
Udover at brænde for den gode sag, skal du være uddannet tjener, alternativt have erfaring med restaurationsbranchen. Har du tidligere været med til at uddanne elever er det også et aktiv.
 
Er du uddannet tjener tilbyder vi dig Sommelier-uddannelsen samt relevante lederkurser med henblik på at kunne bestride jobbet som restaurantchef. Mangler du tjeneruddannelsen, men har flere års erfaring med faget, vil starten være at gå til tjenereksamen, med skolegang i de fag, du ikke får merit for.
 
Dit ansvarsområde som restaurantchef vil gradvist tage til i takt med at du dygtiggøres på såvel faglige uddannelser som lederkurser.
 
Slutmålet er at du indgår i tæt samarbejde med ledelsen og varetager indkøb til restauranten, vagtplanering, elevuddannelser og oplæring af reservetjenere. Ligeledes planering af store arrangementer og afvikling af såvel små som store konferencer og selskaber med styring af alle tjenere og elever. Ved flere selskaber forventes det at du kan uddelegere ansvaret for et eller flere af selskaberne samtidig med at du har det samlede overblik.
 
Lønnen forhandles ud fra de kompetencer du har og stiger i takt med at ansvaret øges og uddannelse færdiggøres.
Stillingen forventes besat hurtigst muligt og med hensyntagen til planlagt ferie.
 
Du kan læse mere om os på www.vilcon.dk
 
Men til inspiration kan vi her nævne at vi har etableret egen urtehave, hønsegård, bær- og frugthave samt væksthus. Råvarerne indgår dels i vores produktion og dels som en del af de aktiviteter vi sammen har med vores gæster.
 
Udover at tilbyde traditionelle konferencer og selskaber på højt professionelt niveau, giver vi vores gæster lidt mere end de forventer – f.eks. det lune til frokost tilberedt over bål, impulsiv servering af middag i det grønne  eller bringe eftermiddagskaffen med kage og sund snack i skoven.
 
Det er kun fantasien som sætter grænsen for at give den lille ekstra oplevelse og er du samme type, som godt kan lide at gøre lidt ekstra for dine egne gæster, så lad os høre fra dig.
 
Med venlig hilsen
Thue Nielsen
Direktør
thue@vilcon.dk
mobil 53 61 01 09
 

 

Ansættelsen er hurtigst muligt, men vi venter gerne på den helt rette kandidat.

Lyder det som noget for dig, er du meget velkommen til at sende din ansøgning til direktør Thue på mail thue@vilcon.dk.
Start din værelses-booking her
Arrival:
 
Departure:
 
Kontakt
Du er altid velkommen til at kontakte os via formularen herunder.
Navn:
*
Telefon:
*
E-mail:
*
Ønsker brochure tilsendt
 
Ønsker tilbud
 
Evt. besked:
 
Vilcon Hotel & Konferencegaard
Lorupvej 44
4200 Slagelse
tlf. +45 58 57 15 00
mail: vilconhk@vilcon.dk
CVR: 27514715
Besøg:
Hotel Strandparken
Vilcon Hotel & Konferencegaard | Lorupvej 44 | 4200 Slagelse | Tlf.: +45 58 57 15 00