Hold din konference på Vilcon Hotel & Konferencegaard i Slagelse

Slagelse er det ideelle sted at holde en konference, fordi byen ligger centralt i landet og med nogenlunde lige afstand mellem de store byer i Danmark.
 
Skal du for eksempel holde en konference med gæster fra hele landet, får alle altså fordel af den gode beliggenhed.

Vælger du at holde din konference hos os, bliver Slagelses idylliske naturomgivelser rammerne, hvor deltagerne kan trække luft mellem vidensdelingen og oplæggene.
Alt afhængigt af hvor meget plads, du har behov for, har vi både en sal med plads til op til 400 personer og et væld af mindre mødelokaler – for eksempel i Kirstines Hus med plads til 16 i konference, hvor du og dine gæster får hele huset for jer selv.

Læs mere om, hvordan vi hjælper dig med at holde en succesfuld konference nedenfor, eller ring allerede nu på telefon 58 57 15 00 og tag en uforpligtende snak med os.
Book din konference
Se vores faciliteter
"Jeg bruger ofte Vilcon Hotel & Konferencegaard i forbindelse med workshops og konferencer via Væksthus Sjælland. Vi oplever altid outstanding og professionel service samt fabelaftig forplejning.! Hertil er det altid rart med et sted som sætter en ære i at tingene står klar ved ankomst som aftalt."

Søren Duckert Hansen
Indbydende konferencelokaler med højt til loftet
Konferencelokaler der skræddersys til dit behov
Mødelokaler med alt hvad du har brug for
Læs mere om, hvordan vi hjælper dig med at holde en succesfuld konference nedenfor, eller ring allerede nu på telefon 58 57 15 00 og tag en uforpligtende snak med os.
 
Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular med din henvendelse, og så hører du hurtigt fra os.

Din konference i Slagelse hos os bliver altid sammensat til dine behov

 
På Vilcon Hotel & Konferencegaard findes der ikke standardløsninger, for alle konferencer er forskellige, og vi ønsker, at dit arrangement møder dine ønsker.
 
Derfor er vi altid klar til at hjælpe dig med at kortlægge dine behov, så din konference brænder sig fast i deltagernes hukommelse, og dit navn bliver husket.
 
Vi skræddersyr gerne aktiviteter, så dine konferencegæster får et aktivt pusterum i løbet af dagen – læs mere om teambuilding og aktiviteter her.
 
Kort sagt er fleksibilitet nøgleordet her, og det vil du også mærke, når du holder din konference på Vilcon Hotel & Konferencegaard.
 

Der er god plads til overnatning hos os

 
Vi huser 40 velindrettede værelser, hvor der er god plads til, at du og dine gæster får en dejlig overnatning under konferencen i Slagelse.
 
Har du brug for plads til flere mennesker, sørger vi for, at dine konferencegæster bliver transporteret til vores nærliggende hotel i Slagelse 10 minutter fra konferencehotellet.
Indenfor er der alt, du har brug for til at holde en succesfuld konference. Vi råder over de nyeste konferencefaciliteter som for eksempel:
  • AV-udstyr
  • Whiteboard
  • Projektor
  • Laptop
  • Wi-fi
  • Flipover
  • Blok og pen
  • og meget andet
Med blik for detaljen er du sikker på, at du ikke mangler noget, når du holder din konference hos os i Slagelse – og skulle du have specielle forespørgsler, er vi nok det mest fleksible konferencehotel i landet.

Book din konference på Vilcon Hotel & Konferencegaard i Slagelse

 
Vi er klar til at tage en uforpligtende dialog med dig om den konference, du ønsker at holde hos os i Slagelse. Du skal blot ringe på telefon 58 57 15 00 eller udfylde vores kontaktformular, og så er du et skridt tættere på den succesfulde konference, som bliver holdt her i Slagelse.
Navn:
*
Telefon:
*
E-mail:
*
Dato:
*
Evt. besked:
 
Vilcon Hotel & Konferencegaard | Lorupvej 44 | 4200 Slagelse | Tlf.: +45 58 57 15 00