Hold din konference på Vilcon Hotel & Konferencegaard i Slagelse

Slagelse er det helt ideelle sted at holde en konference. Byen ligger centralt i landet og med nogenlunde lige afstand mellem de store byer i Danmark. Gæster fra hele landet, får fordel af den gode beliggenhed.

Vælger du at holde din konference hos os, bliver Slagelse og Lorup skovens idylliske naturomgivelser rammerne, hvor dine deltagere kan trække luft mellem vidensdelingen og oplæggene.
 
Alt afhængigt af hvor meget plads, du har behov for, har vi både en sal med plads til op til 400 personer og et væld af mindre mødelokaler – for eksempel i Kirstines Hus med plads til 16 i konference, hvor du og dine gæster får hele huset for jer selv.
Indenfor er der alt, du har brug for til at holde en succesfuld konference. Vi råder over de nyeste konferencefaciliteter som for eksempel:
  • AV-udstyr
  • Whiteboard
  • Projektor
  • Laptop
  • Wi-fi
  • Flipover
  • Blok og pen
  • og meget andet
Med blik for detaljen er du sikker på, at du ikke mangler noget, når du holder din konference hos os i Slagelse – og skulle du have specielle forespørgsler, er vi nok det mest fleksible konferencehotel i landet.
Læs mere om, hvordan vi hjælper dig med at holde en succesfuld konference nedenfor, eller ring allerede nu på telefon 58 57 15 00 og tag en uforpligtende snak med os.
 
Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular med din henvendelse, og så hører du hurtigt fra os.

Din konference i Slagelse hos os bliver altid sammensat til dine behov

 
På Vilcon Hotel & Konferencegaard findes der ikke standardløsninger, for alle konferencer er forskellige, og vi ønsker, at dit arrangement møder dine ønsker.
 
Derfor er vi altid klar til at hjælpe dig med at kortlægge dine behov, så din konference brænder sig fast i deltagernes hukommelse, og dit navn bliver husket.
 
Vi skræddersyr gerne aktiviteter, så dine konferencegæster får et aktivt pusterum i løbet af dagen – læs mere om teambuilding og aktiviteter her.
 
Kort sagt er fleksibilitet nøgleordet her, og det vil du også mærke, når du holder din konference på Vilcon Hotel & Konferencegaard.

Der er god plads til overnatning hos os

 
Vi huser 120 gæster, på vores 60 dejlige lyse værelser, hvor der er god plads til, at du og dine gæster får en dejlig overnatning under konferencen i Slagelse.
 
Har du brug for plads til flere mennesker, sørger vi for, at dine konferencegæster bliver transporteret til vores nærliggende hotel i Slagelse 10 minutter fra konferencehotellet.
Start din værelses-booking her
Arrival:
 
Departure:
 
Forespørgsel
Du er altid velkommen til at kontakte os via formularen herunder.
Navn:
*
Telefon:
*
E-mail:
*
Ønsker brochure tilsendt
 
Ønsker tilbud
 
Evt. besked:
 
Vilcon Hotel & Konferencegaard
Lorupvej 44
4200 Slagelse
tlf. +45 58 57 15 00
mail: vilconhk@vilcon.dk
CVR: 27514715
Besøg:
Hotel Strandparken

Besøg:
Restaurant Blossom
Vilcon Hotel & Konferencegaard | Lorupvej 44 | 4200 Slagelse | Tlf.: +45 58 57 15 00