Hold din konference med overnatning

På Vilcon Hotel & Konferencegaard tilbyder vi dig overnatning i forbindelse med din konference. 

En overnatning i forbindelse med en konference er ideel, hvis du holder et sent heldagsmøde, kursus eller workshop over flere dage. Ud over det er det er det rart at overnatte dagen i forvejen, hvis din konference starter tidligt eller hvis du og nogle af dine gæster har en lang rejse foran jer, når arrangementet er velafholdt.

Vi kan huse 120 gæster, på vores dejlige lyse og velindrettede dobbeltværelser, og har du flere gæster end det, sørger vi for at dine gæster bliver transporteret til vores nærliggende hotel i Slagelse (Golfhotel Vilcon) blot 10 minutter fra konferencehotellet.

Udbyttet i at holde din konference med overnatning


Der er mange fordele ved at holde din konference med overnatning. Først og fremmest skaber en konference med overnatning en særlig fælleskabsfølelse hos gæsterne, som du kan bruge positivt i dagens arbejde og aktiviteter. For det andet får du mulighed for at forkæle dine gæster med lækker middag og god vin om aftenen.

Dine gæster slipper for at køre hjem sent om aftenen, for derefter sandsynligvis at skulle tidligt op igen om morgenen. I stedet har de blot få skridt mellem deres lyse, velindrettede værelse og de skønne faciliteter hvor undervisningen og de sociale aktiviteter foregår.

Indholds- og priseksempel på konference med overnatning


Dag 1
 
Kl. 09.00 Morgenmad
Kl. 12.00 Frokost
Kl. 15.00 Kaffe med hjemmebagt kage
Aktivitet F.eks. kanosejlads på Susåen hvor vi venter med bål, opdækkede borde og tapas
kl. 19.00 2-retters menu efter køkkenchefens valg
Kl. 20.00
 
Aftenkaffe med hjemmelavet sødt
Overnatning på enkeltværelse

Dag 2
 
Kl. 07.30 Morgenbuffet
Kl. 10.00 Formiddagskaffe
Kl. 12.00 Frokost
Kl. 15.00 Kaffe med hjemmelavet sødt

Priseksempel per person: 2.640,00 kroner (eksklusive vine til maden og ekskl. aktivitet).
 
Det er muligt at kombinere mødet med andre former for aktivitet end ovenstående eksempel på kanosejlads. Vi har god erfaring med:
 
  • Udendørs løbe- og cykelture
  • Naturfitness
  • Forskellige spil som billard, dart og bordfodbold i hold
  • Se alle aktiviteter her »

Nyd en overnatning på et af vores dejlige værelser i forbindelse med din konference


Vores værelser er indrettet, så du og dine gæster aldrig mangler noget. Alle værelser har fjernsyn, trådløst internet, kontorplads, dobbeltseng, buksepresser, skab med bøjler, føntørrer og badeartikler som består af bodyshampoo, hårshampoo, conditioner, håndsæbe og håndcreme, er alle økologiske.
Ud over det kan du og dine gæster nyde en lille snack eller kolde drikke fra minibaren. På gangene på konferencehotellet finder du alt det, du måske er kommet til at glemme i farten: barbergrej, vatpinde, shampoo, badehætter og meget andet.
I receptionen har vi et stort udvalg af puder, se vores pudemenu. Derudover er det muligt at låne føntørrer med ekstra kapacitet samt et stort udvalg af diverse opladere til din mobil, tablet eller pc.

Ring til os og book en konference med overnatning og fuld forplejning hos os


Ønsker du at booke en konference med overnatning, er vi klar til at fortælle dig meget mere om Vilcon Hotel & Konferencegaard. Du ringer bare til os på telefon 58 57 15 00, og så tager vi en uforpligtende dialog.

Slip for bookingsider – book overnatning direkte hos os i forbindelse med konferencen


Hos mange konferencehoteller skal du booke overnatning gennem en anden bookingside og booke konferencen hos selve konferencehotellet. Det er vores erfaring, at det komplicerer processen, og derfor har vi selvfølgelig valgt at gå uden om bookingsiderne. 

Hos Vilcon bestræber vi os altid på at forenkle hele konferencen for dig – lige fra booking til udstyr, mad og drikke. Derfor er det nemt at ringe til os og booke en konference med overnatning – du skal blot give os nogle få detaljer som for eksempel hvor mange værelser, I får brug for, og om der skal tages hensyn til nogle specielle behov, og så klarer vi resten for dig derfra.
Start din værelses-booking her
Arrival:
 
Departure:
 
Kontakt
Du er altid velkommen til at kontakte os via formularen herunder.
Navn:
*
Telefon:
*
E-mail:
*
Ønsker brochure tilsendt
 
Ønsker tilbud
 
Evt. besked:
 
Vilcon Hotel & Konferencegaard
Lorupvej 44
4200 Slagelse
tlf. +45 58 57 15 00
mail: vilconhk@vilcon.dk
CVR: 27514715
Besøg:
Hotel Strandparken
Vilcon Hotel & Konferencegaard | Lorupvej 44 | 4200 Slagelse | Tlf.: +45 58 57 15 00