Spark året i gang med et kickoff-event hos Vilcon!

Giv alle medarbejdere energi og gåpåmod - og nå jeres mål for det nye år!

På Vilcon Hotel & Konferencegaard tilbyder vi dig at facilitere et brag af et kickoff-event, der sender motivations-barometret i top hos dine medarbejdere, så de får masser af fornyet energi til at nå årets mål!

Mange virksomheder sparker året i gang med et kickoff-event, fordi de for eksempel har en salgsafdeling, der skal motiveres, nye medarbejdere, der skal onboardes, eller fordi de ønsker at ryste teamet endnu mere sammen.

Uanset hvilket mål, du har for din virksomheds kickoff-event, sørger vi for at tilpasse det med for eksempel teambuilding, oplæg og meget andet.

Vi har udformet en brochure med endnu mere information samt priseksempler, som du nemt og hurtigt downloader nedenfor - og du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os på telefon 58 57 15 00 eller via vores kontaktformular for at høre mere om et skræddersyet kickoff-event til din virksomhed.
KICKOFF-event på Vilcon Hotel & Konferencegaard (8.7 Mb)

Rammerne for jeres kickoff-event er helt unikke

På Vilcon er der højt til loftet inde såvel som ude, og det betyder, at der er masser af plads til, at du og dit team kan folde jer ud til kickoff-eventet. Afhængigt af dine ønsker tilbyder vi at afslutte dagen med en 3-retters menu og eventuelt en overnatning - for eksempel i vores nye, smukke naturværelser, hvor dine medarbejdere vil føle sig ekstra forkælede.
Vi tilbyder også at arrangere et opfølgende event midt på året, så dine medarbejdere bliver holdt ved ilden. Kontakt os på telefon 58 57 15 00 eller via kontaktformularen og hør meget mere.
Start din værelses-booking her
Arrival:
 
Departure:
 
Forespørgsel
Du er altid velkommen til at kontakte os via formularen herunder.
Navn:
*
Telefon:
*
E-mail:
*
Ønsker brochure tilsendt
 
Ønsker tilbud
 
Evt. besked:
 
Vilcon Hotel & Konferencegaard
Lorupvej 44
4200 Slagelse
tlf. +45 58 57 15 00
mail: vilconhk@vilcon.dk
CVR: 27514715
Besøg:
Hotel Strandparken

Besøg:
Restaurant Blossom
Vilcon Hotel & Konferencegaard | Lorupvej 44 | 4200 Slagelse | Tlf.: +45 58 57 15 00