Velkommen som gæst på Vilcon Hotel og Konferencegaard

På vores charmerende hotel i Slagelse er der god mulighed for at få et pusterum. Hos os er du langt fra hverdagen og til gengæld tæt på smuk natur, og du har rig mulighed for at trække vejret helt ned i maven hos os.

Vores 60 værelser er indrettet lyst og venligt, og her er alt, du har brug for:
  • Stort badeværelse med badeartikler
  • Fladskærm og fri Wi-fi
  • Minibar og snackkurv
  • Dobbeltseng
  • Hårtørrer
...og meget andet. Vores badeartikler som består af bodyshampoo, hårshampoo, conditioner, håndsæbe og håndcreme, er alle økologiske.
Ud over det kan du og dine gæster nyde en lille snack eller kolde drikke fra minibaren. På gangene på hotellet finder du alt det, du måske er kommet til at glemme i farten: barbergrej, vatpinde, shampoo, badehætter, strygejern- og bræt samt meget andet.
I receptionen har vi et stort udvalg af puder, se vores pudemenu. Derudover er det muligt at låne føntørrer med ekstra kapacitet samt et stort udvalg af diverse opladere til din mobil, tablet eller pc.

Du bliver altid mødt med et smil hos os, og vores servicemindede personale er klar til at hjælpe dig med at finde dig godt til rette på vores hotel uanset om du er her i forretningsøjemed, eller om du er her for at få et afbræk fra hverdagen i skønne, landlige omgivelser.

Middag i restauranten er også en mulighed.
Læs mere her.

Book dit ophold ved at bruge formularen her på siden. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at  kontakte os på telefon 58 57 15 00, før du booker.

Priser på overnatning


Enkeltværelse fra kr. 925,00

Dobbeltværelse fra kr. 1.025,00

Suite fra kr. 1.425.,00


 

Konferencegæster, forretningsrejsende og private - på Vilcon Hotel & Konferencegaard er der plads til alle


En overnatning hos os inkluderer altid en dejlig morgenmadsbuffet, og her er der også noget for alle. Vi har for eksempel taget hensyn til forskellige allergier og intolerancer, så du aldrig skal lide afsavn, hvis du har specielle ønsker til din morgenmad.

Vores hotel er fuldt af små hyggekroge både indendørs og udendørs, og omgivelserne lægger op til en dejlig gåtur i skoven eller snobrødsbagning ved vores bålplads. Har du ønsker til aktiviteter forbundet med dit ophold, kommer du bare til os og spørger, for vi har alt fra brætspil til mountainbikes til rådighed for dig helt gratis.

Kort sagt: På Vilcon Hotel & Konferencegaard er der plads til alle.
På Vilcon Hotel & Konferencegaard er der også plads til en festlig begivenhed

Skal du holde en fest, hvor dine gæster har mulighed for at overnatte, og vil du gerne holde den et sted på Sjælland?
 
Så er Vilcon Hotel & Konferencegaard løsningen til dig. Vores hotel ligger i charmerende og naturskønne omgivelser, og i vores dejlige lokaler er du garanteret at få en fest, dine gæster aldrig vil glemme.
 
På vores 60 charmerende dobbeltværelser får du og dine gæster en god nats søvn efter en dejlig fest til den lyse morgen – for der er nemlig ingen tidsbegrænsning på festerne hos os. Priserne på overnatning hos os er gode, og værtsparret får en særlig fordelagtig pris på overnatningen.
 
Et festarrangement hos os er alt inklusive, og derfor skal du bare læne dig tilbage og glæde dig til en sjov fest og en behagelig overnatning.
 
Læs mere om fester hos os her »
Har du spørgsmål eller ønsker du booking over telefonen, er du altid velkommen til at ringe til os på telefon 58 57 15 00.
På gensyn på Vilcon Hotel & Konferencegaard.
Start din værelses-booking her
Arrival:
 
Departure:
 
Forespørgsel
Du er altid velkommen til at kontakte os via formularen herunder.
Navn:
*
Telefon:
*
E-mail:
*
Ønsker brochure tilsendt
 
Ønsker tilbud
 
Evt. besked:
 
Vilcon Hotel & Konferencegaard
Lorupvej 44
4200 Slagelse
tlf. +45 58 57 15 00
mail: vilconhk@vilcon.dk
CVR: 27514715
Besøg:
Hotel Strandparken

Besøg:
Restaurant Blossom
Vilcon Hotel & Konferencegaard | Lorupvej 44 | 4200 Slagelse | Tlf.: +45 58 57 15 00