På Vilcon Landhotel tager vi navnet landhotel alvorligt – det betyder, at vi i stor udstrækning bidrager til produktionen af mad med brug egne råvarer.
I vores urtehave dyrker vi alle mulige forskellige grøntsager, som vi dels anvender dugfriske, men også bruger til syltning og lignende metoder for at bevare de gode vitaminer i grøntsagerne.
Vores nyetablerede væksthus er plantet til med mange forskellige sydlandske frugter (citrus, figner og lignende).
Vores store væksthus har været til stor glæde for mange gæster i såvel forår, sommer som efterår. Vi har bl.a. afholdt tomathøst-arrangement og vores gæster har spist frokost, drukket velkomstdrink, danset brudevals og meget andet i skønne grønne omgivelser.
I vores bærhave har vi flere forskellige gode, danske sorter af hindbær, rababer, stikkelsbær med mere, som vi anvender til marmelader og desserter og lignende. I den vilde natur omkring os finder vi ramsløg, skovsyre og meget andet. Alt sammen indgår i vores menuer, frokost- og morgenbuffeter.
Såvel æg som frugt og grønt dyrkes økologisk. Når egne forsyninger ikke slår til, køber vi så mange varer så muligt lokalt for at undgå for meget transport – ud over at være bæredygtig betyder det også, at produkterne er kortest vej fra jord til bord og dermed super friske.
Men selvom vi sætter en ære i at værne om miljøet, er vi ikke hellige, så et godt stykke kød fra skotsk højlandskvæg, kan vi også tilbyde dig og resten af dit selskab.
Læs også om vores tilgang til CSR. |
|
| |
Start din værelses-booking her
|
|
|
|
|
|
|
|
|