Konferencehotel midt i naturen med bæredygtig profil og de bedste faciliteter.

Hold miniferie i landlige omgivelser med skov i baghaven


Nyd den danske sommer på vores skønne landhotel med hele familien,
alene eller med den du holder af.
 

Vilcon har haft vokseværk

 
... og har derfor udvidet med 20 nye, smukke naturværelser., som alle stod klar i sommeren 2019.
Vores samlede kapacitet er nu 60 værelser med mulighed for 120 overnattende gæster.
Dejligt sted! Har været til flere fester med overnatninger og hver gang er det helt i top lige fra maden, som altid er fremragende, til Personalet som gør alt for at man skal have det behageligt og morgenmaden er også bare dejlig der er alt hvad hjertet kan begærer  :)
Super konferencested, absolut! Meget hyggeligt, "hjemligt", delikat, og lidt mere personligt og estetik end store hotelkæder. Super mad, lækkert og friskt, og ALT klapper til punkt og prikke - meget tydeligt de alle går den ekstra mil, på en meget professionel og samtidig afslappet måde - kun positivt!!
Hej Connie. Tak for en meget velafholdt fest på Vilcon. Du anbefalede os at holde festen i den store sal. Du anbefalede JazzMin. Det blev meget vellykket og med dit personales gode og vel-timede indsats forløb hele festen perfekt. Tidsplanen for serveringen angivet af personalets gode ledelse før og under bordet bidrog til, at det hele forløb super godt. Hils også kokkene og ros deres velsmagende og velanrettede mad. I morges var tjeneren en rigtig sød værtinde ved det dejlige morgenbord og gæsterne var meget optaget af, hvad de blev budt under hele forløbet.
Vilcon Hotel & Konferencegaard | Lorupvej 44 | 4200 Slagelse | Tlf.: +45 58 57 15 00