Invitér dine gæster til fest på Vilcon Hotel & Konferencegaard i Slagelse

På Vilcon Hotel & Konferencegaard er der plads til alle slags fester, uanset om du ønsker at holde en afslappet og uhøjtidelig dagsfest eller en stor aftenfest.
 
Vi går altid den ekstra mil, så du er garanteret en drøm af en fest for dig og dine gæster - uanset om du skal fejre fødselsdag, bryllup, firmafest eller en af livets andre store eller små begivenheder.

På vores hyggelige landhotel har vi både lokaler til de små, intime fester og til de helt store gilder, og vi sørger for smukt opdækkede borde og oppyntning, så du har tid til at nyde dine gæster.

Ønsker du overnatning til dig og dine gæster i forbindelse med festen, har vi 60 velindrettede værelser - og selvfølgelig tilbyder vi også en alsidig morgenmadsbuffet til hele selskabet dagen efter festen.

I forbindelse med private fester tilbydes særlige favorable priser på overnatning.
Du er meget velkommen til at kontakte os allerede nu, hvis du har spørgsmål eller forespørgsler til din fest. Det gør du enten ved at ringe på telefon 58 57 15 00 eller ved at udfylde vores kontaktformular, og så vender vi hurtigt tilbage til dig.

Vi sætter pris på nærvær og de helt små detaljer – og det vil du og dine gæster mærke

 
Hos os får du altid nærværende service, og vi elsker at forkæle dig og dine gæster med lidt ekstra.
 
Derfor skal du ikke tøve, hvis du har forespørgsler, for hos os er et af nøgleordene fleksibilitet og fuldt fokus på dig som vores gæst.
 
Mange af tingene har vi dog tænkt på i forvejen: Har du eller en af dine overnattende gæster glemt noget, kan I forsyne jer med tandbørster, ørepropper, barbergrej, vådservietter og meget andet på jeres værelser eller i de små skabe på gangene.
 
Mangler du eller dine gæster andet før eller efter festen, henvender I jer til os, og så løser en af vores medarbejdere det for jer.
 
Vores køkkenpersonale tager stort hensyn til eventuelle allergier eller intolerancer, og meget af maden fra køkkenet er allerede laktose- og glutenfrit som følge af brugen af egen avlede råvarer, men du skal ikke tøve med at fortælle os, hvis du eller en af dine gæster har særlige hensyn.

Indholds- og priseksempel på fest (både frokost- og aftenfest)

 
Kl. 12.30 Velkomstdrink
Kl. 13.00 3-retters menu - se sæsonens menuer her
Kaffe/te Kaffe/te med hjemmelavet sødt
Natmad F.eks. "byg-selv" burger

Pris pr. person fra kr. 675,00. Øvrige drikkevarer afregnes efter forbrug. 

Øvrige priser

Husets vin kr. 325,00
Øl kr. 49,00
Vand kr. 39,00
Avec pr. genstand kr. 70,00
Husets vin ad libitum kr. 250,00
Softbar (øl, vand og vin) kr. 275,00
Bar med spiritus kr. 375,00

Der skal være styr på maden til din fest – og det har vi naturligvis

 
Den mad, vi serverer til din fest, vil med garanti få dine og dine gæsters smagsløg til at danse.
 
Hos os er råvaren i fuldt fokus, og du sætter altid tænderne i sirligt udvalgte produkter, som gerne er økologiske og fra lokale leverandører eller egen urtehave og væksthus. Vores dedikerede kokke laver al jeres mad fra bunden, og ønsker du det, kommer de gerne ud og præsenterer de retter, I skal til at spise.
 
Ud over det får I vine, der komplementerer den menu, I har sammensat – og naturligvis tilbyder vi vin, øl og vand ad libitum, hvis du vælger et helaftensarrangement.
 
Menuen bliver sammensat ud fra jeres behov og med udgangspunkt i vores sæsonmenuer og vinkort. Har du specielle ønsker, er vi meget fleksible. Og ønsker du for eksempel selv at medbringe en bryllupskager, er det helt i orden og det er helt uden ekstra omkostningner for jer.

Kontakt os endelig og fortæl os om dine ønsker, og så sammensætter vi en uforglemmelig fest til dig.
Du skal blot ringe på telefon 58 57 15 00 eller udfylde vores kontaktformular med din henvendelse, og så vender vi hurtigt tilbage til dig.
På gensyn på Vilcon Hotel & Konferencegaard.
Start din værelses-booking her
Arrival:
 
Departure:
 
Forespørgsel
Du er altid velkommen til at kontakte os via formularen herunder.
Navn:
*
Telefon:
*
E-mail:
*
Ønsker brochure tilsendt
 
Ønsker tilbud
 
Evt. besked:
 
Vilcon Hotel & Konferencegaard
Lorupvej 44
4200 Slagelse
tlf. +45 58 57 15 00
mail: vilconhk@vilcon.dk
CVR: 27514715
Besøg:
Hotel Strandparken

Besøg:
Restaurant Blossom
Vilcon Hotel & Konferencegaard | Lorupvej 44 | 4200 Slagelse | Tlf.: +45 58 57 15 00