Dining Week på Vilcon Hotel & Konferencegaard 11-20. februar 2022

Dining Week er kommet til provinsen, og Vilcon Hotel & Konferencegaard deltager selvfølgelig igen i 2022.

Sædvanen tro har vi sammensat en fortryllende 3-retters menu inklusive San Pellegrino mineralvand, som man kan få til en helt særlig Dining Week-pris i 2022: kun 225,00 kroner plus et Dining Week-gebyr på 26,00 kroner.

Det betyder, at du for i alt 251,00 kroner per person får en helt unik smagsoplevelse på vores hotelrestaurant.

Råvarerne i menuen er nøje udvalgte og primært lokale og bæredygtige. Menuen er fast, og den præsenteres længere nede på siden.

Vælger du Vilcon Hotel & konferencegaard, har du en mulighed for at nyde den fantastiske udsigt over Slagelses natur i vores hyggelige restaurant.

Vil du forkæle dig selv og din partner endnu mere, har du mulighed for at booke en overnatning, så skal I bare nyde jeres middag og derefter trække jer tilbage i jeres værelse til en ekstra god Dining Week-pris.

 
BILLETSALGET TIL DINING WEEK 2022 ER ÅBNET OG DU BESTILLER DEM HER.

 

 

MENU

3 RETTER 225 kr.
inkl. 750 ml. S.Pellegrino pr. to personer
 
FORRET
Rygeost panna cotta, rødbedegelé, røget kammusling, frisk æble, brøndkarseskum og maltflage

***
HOVEDRET
Okselårtunge glaseret med indkogt sauce. Hertil masser af urter, gulerodspuré, friteret kartoffelgitter, bønnegryde og kålsalat á part

***
DESSERT
Kage bestående af fed mørk chokolade, hvid chokoladeganache med estragon og kirsebærmousse. Hertil knas og chokoladesorbet
 

VELKOMSTDRINK 

65,00 kr.

Anaperitivo Gin Spritz
Består af
Anaperitivo, Local Spirits Distilled Gin og San Pellegrino

eller

Anaperitivo Spritz - Non-Alcoholic
Består af
Anaperitivo og San Pellegrino
 
 
 
 

Om Dining Week


Dining Week er Danmarks første restaurantfestival og Europas største af sin slags. Copenhagen Food Magazine og San Pellegrino har hvert år siden 2011 samlet et udvalg af de bedste og mest interessante restauranter i Danmark i vinterferien i uge 7 

Under festivalen præsenteres en lang række restauranter. Fælles for dem alle er, at de serverer en tre-retters menu til samme pris inkl. San Pellegrino-mineralvand. Restauranterne spreder sig ud over alle tænkelige køkkentyper i alle afkroge af landet.

Dato
Dining Week afholdes fra 11. februar- 20. februar 2022.

Pris
225,00 kroner + 26,00 kroner i billetgebyr per person for en treretters menu inklusive San Pellegrino-mineralvand (en flaske à 750 ml. per 2 personer).

Biletter skal købes gennem Dinning Weeks hjemmeside. Der er nu åbent for billetsalg.. Det er også på denne side du kan finde mange flere informationer om Dining Week.
Vil du forkæle dig selv og din partner eller dit selskab endnu mere? Så tilbyder vi overnatning i enkelt- eller dobbeltværelse til den sædvanlige billige pris på 850,00 kroner for et dobbeltværelse eller 650,00 kroner for et enkeltværelse - begge er inklusive en lækker morgenmadsbuffet. Ring og bestil overnatning på telefon 58 57 15 00.
Start din værelses-booking her
Arrival:
 
Departure:
 
Kontakt
Du er altid velkommen til at kontakte os via formularen herunder.
Navn:
*
Telefon:
*
E-mail:
*
Ønsker brochure tilsendt
 
Ønsker tilbud
 
Evt. besked:
 
Vilcon Hotel & Konferencegaard
Lorupvej 44
4200 Slagelse
tlf. +45 58 57 15 00
mail: vilconhk@vilcon.dk
CVR: 27514715
Besøg:
Hotel Strandparken
Vilcon Hotel & Konferencegaard | Lorupvej 44 | 4200 Slagelse | Tlf.: +45 58 57 15 00