CSR - Vi værner om hinanden og om dig

På Vilcon Landhotel er det ikke kun dyr og planter, vi værner om. Vi har i høj grad dig som vores kunde som vores førsteprioritet, og ud over det laver vi løbende tiltag, der hjælper og gavner lokalsamfundet.

En vigtig ressource er vores børn, deres uddannelse og ikke mindst den næste generation af medarbejdere, som bliver en knap ressource i de kommende år.
 
Derfor har vi indgået et samarbejde med vores lokale folkeskole via Relationsnetværket. Et netværk, som kobler skoler og arbejdspladser sammen med det formål at skabe gensidig forståelse for hinanden.

Vi har derfor ”adopteret” en klasse på Hvilebjergskolen, som kommer hos os flere gange om året og indgår i vores arbejde. Vi giver dem indsigt i hotelbranchen og ikke mindst i de mange forskellige muligheder for uddannelser og jobs, som branchen kan tilbyde.

Vi har glæde af hinanden igennem de første 6 klasser, og vi håber, at vi når årene er gået har klædt børnene på til bedre at kunne indtræde i arbejdslivet samt være bedre egnede til at træffe et valg af hvilken uddannelsesvej, de skal gå.

Udover samarbejdet med den lokale folkeskole har vi typisk en ansat på flexjob. Det kan være en person med en sygdom, der gør at man kun kan arbejde få timer – i for eksempel vores pedelfunktion eller en flygtning, som skal i arbejdsprøvning for at finde ud af, hvor på det danske arbejdsmarked man bedst kan fungere. 

Et andet vigtigt område, hvor vi mener vi bidrager til opretholdelsen af uddannelsesniveauet i det danske samfund, er ved at uddanne kokke og tjenere.

Desværre er det ikke en selvfølge i vores branche, at når man anvender faglært personale, er det også nødvendig at uddanne.

Vi finder det nødvendigt at uddanne, men ikke en sur pligt, da det at arbejde med unge mennesker også er givende den anden vej, når man ser dem stå til dimensionen og få overrakt sit svendebrev, og ved at de og vi har gjort vores bedste for at opnå et godt resultat.

For dig betyder det, at du får et hotel, der allerede har tænkt hele vejen rundt - også når det kommer til dine behov.

Læs også om vores holdning til de råvarer, vi bruger i den mad, du får serveret.
Start din værelses-booking her
Arrival:
 
Departure:
 
Kontakt
Du er altid velkommen til at kontakte os via formularen herunder.
Navn:
*
Telefon:
*
E-mail:
*
Ønsker brochure tilsendt
 
Ønsker tilbud
 
Evt. besked:
 
Vilcon Hotel & Konferencegaard
Lorupvej 44
4200 Slagelse
tlf. +45 58 57 15 00
mail: vilconhk@vilcon.dk
CVR: 27514715
Besøg:
Hotel Strandparken
Vilcon Hotel & Konferencegaard | Lorupvej 44 | 4200 Slagelse | Tlf.: +45 58 57 15 00