Få dit drømmebryllup i Slagelses smukke countryside

Dit bryllup er en af de største begivenheder i dit liv, og derfor skal det også være præcis, som du vil have det.

På Vilcon Hotel & Konferencegaard får du smukke, indbydende lokaler midt i Slagelses smukke natur, og vores personale hjælper dig med at få den fest, du altid har drømt om.

Ud over det får du, din kommende ægtefælle og jeres familie og venner en festmiddag med gode vine, der understøtter menuen, som I selv er med til at sammensætte.

Vi har ikke noget sluttidspunkt på festen – I bliver på vores hotel og fejrer jeres dag lige så længe, I ønsker det.

Vil I forkæle jer selv endnu mere, tilbyder vi overnatning i forbindelse med jeres bryllup både til brudeparret og til jeres gæster.

På den måde kan I stå op dagen efter og snakke om jeres skønne fest over en dejlig morgenmadsbuffet, der primært er lavet af lokale og egenproducerede råvarer.
Læs mere og se priseksempler på bryllupper på Vilcon Hotel & Konferencegaard nedenfor, eller kontakt os og fortæl os om dine ønsker til dit bryllup ved at ringe på telefon 58 57 15 00.

På vores hotel holder vi kun et bryllup ad gangen


Du skal være i centrum. Både op til din bryllupsdag, men i endnu højere grad på selve dagen. Derfor har vi på Vilcon Hotel & Konferencegaard en holdning: Vi holder kun et bryllup ad gangen.

Det garanterer dig, og dine og dine gæsters behov er i fuldt centrum hele aftenen, og at vores smilende og servicemindede personale altid er der til at hjælpe jer og dække jeres behov.

Vores spidskompetencer er det lille ekstra, og måske finder vi endda ud af, at du ønsker noget, før du selv gør det.

Hos os kommer du aldrig til at vente på maden eller mangle vin på bordet, fordi vi dedikerer alle vores ressourcer til dig og din fest, mens du er her.

Indholds- og priseksempler på helaftensfest inklusive drikkevarer

 
Kl. 18.00 Velkomstdrink
Kl. 18.30 3-retters menu
Vine Husets vine ad libitum
Kaffebar Med mulighed for kaffe/te, Irish- og French Coffee, sambuca, hot shot, cognac og likør - hertil hjemmelavet sødt
Bar Øl, vand, vin, udenlandsk- og mikrobrygget øl, drinks (evt. med tilkøb af bartender) samt salte snacks
Natmad Efter aftale

Pris pr. person kr. 1.470,00 - og festen er uden tidsbegrænsning hos os.

Maden til dit bryllup


… skal naturligvis få dine smagsløg til at danse. Derfor er du i høj grad med til at sammensætte den menu, du ønsker, og vores erfarne kokke hjælper dig med at vælge retter, der komplimenterer hinanden.

Vi bruger primært lokale og bæredygtige råvarer, og alt er lavet fra bunden. Ud over det er mange af vores råvarer egenproduceret, og det sikrer dig en festmenu af højeste kvalitet og med omtanke for miljøet.

For eksempel dyrker vi kartofler, jordskokker og salater, og vi udvælger nøje de råvarer, vi ikke selv producerer.

Resultatet er en fantastisk middag til jeres bryllup lavet af de absolut bedste råvarer og sammensat af vores dygtige kokke.

Hold dit bryllup i de smukkeste lokaler


Vi har rammerne, der vil fuldende dit bryllup. Med forskellige fest- og selskabslokaler med plads til op til 300 personer, er der stort ste ingen begrænsninger for dig. 

Vi hjælper jer med at pynte op i præcis den stil, du ønsker og med det farvetema, du vælger. Vi går gerne helt ned i detaljen og sørger for alt lige fra smukke blomsterdekorationer til iøjnefaldende kandelabre, og vi lytter til dine ønsker hele vejen.
Du er altid velkommen til at besøge os og se vores forskellige lokaler – måske forelsker du dig i et af dem?

Kontakt Vilcon Hotel & Konferencegaard og hør mere om bryllupper hos os


Vi er kendt for vores store fleksibilitet, og det sikrer dig, at alle dine ønsker bliver opfyldt, og at du hos os får dit drømmebryllup.

Du er meget velkommen til at kontakte os og høre mere om, hvordan vi skræddersyr en bryllupsfest til dig og din udkårne på vores dejlige hotel i Slagelse.
Du ringer blot på telefon 58 57 15 00 eller udfylder vores kontaktformular, og så vender vi hurtigt tilbage til dig.
Start din værelses-booking her
Arrival:
 
Departure:
 
Forespørgsel
Du er altid velkommen til at kontakte os via formularen herunder.
Navn:
*
Telefon:
*
E-mail:
*
Ønsker brochure tilsendt
 
Ønsker tilbud
 
Evt. besked:
 
Vilcon Hotel & Konferencegaard
Lorupvej 44
4200 Slagelse
tlf. +45 58 57 15 00
mail: vilconhk@vilcon.dk
CVR: 27514715
Besøg:
Hotel Strandparken

Besøg:
Restaurant Blossom
Vilcon Hotel & Konferencegaard | Lorupvej 44 | 4200 Slagelse | Tlf.: +45 58 57 15 00