vælg en side:

her er vores team!

Vi er et team af kolleger der sætter gæsten i centrum og har faglighed i højsæde. Vores skønne omgivelser og store arealer medvirker til at vi gerne foreslår frokosten serveret på terrassen med udsigt over fjorden eller gløgg og æbleskiver ude under de store gamle træer i parken, på en skøn decemberdag. 
Vi er meget bevidste om at afholdelse af en konference er en investering i fremtiden og at intensiteten på mødet kan skubbe tidsplanen - det opfatter vi som en naturlig del af at servicere konferencegæster. Derfor hjælper alle i vores stab på tværs af faggrupper, når tiden til frokostpausen bliver knap - f.eks. går kokkene gerne med i restauranten og serverer, ligesom tjenerne også kan løse receptionisternes opgave.

På samme måde ved vi at der ligger både tid, opsparing og forventnings-glæde før afholdelsen af en fest og det vi vil giver jer, er ud over faglig-heden, fornemmelsen af at have haft sine gæster derhjemme - dog uden at røre en finger.

Ind imellem mangler der en brik i puslespillet, så se evt. ledige stillinger på dette link: “ledige stillinger” - eller send en uopfordret ansøgning.

René Timm

Direktør og partner

Cindie Jensen

Restaurantchef
Billede på vej!

Et udpluk af personalet

På inspirations- & teambuildingstur på Vestsjælland