vælg en side:

Historien OM HOTEL STRANDPARKEN

Igennem de mere en 100 år som hotellet har eksisteret, har der været tradition for at afholde familiens store højtidsdage - det er der stadig, nu blot med nye generationer. 

På samme måde har placeringen midt på Sjælland skabt en tradition for at afholde store møder, generalforsamlinger og lign. hvor deltagerne har nem adgang fra hele regionen.

Nedenfor har vi kategoriseret vores tilbud, så du hurtigt kan navigere hen til det emne der er relevant for dig.
Hotel Strandparken er beliggende i Holbæks smukke historiske park, der skråner lige ned til Holbæk Fjord. Det velrenommerede hotel er bygget af flere omgange siden den første del i 1899 og har igennem generationer været stedet, hvor højtider blev fejret og de omkringliggende virksomheder har haft tradition for at afholde generalforsamlinger, bestyrelsesmøder og lignede. 

I 2006 er hotellet blevet gennemgribende renoveret og det fremstår i dag som et moderne konferencehotel med 68 værelser og topmoderne mødefaciliteter med plads til 300 personer. 

November 2016 kunne vi indvie 36 ny opførte værelser. Indretningen er inspireret af fjorden og den omkring liggende park. Alle værelser har egen minibar, fladskærms tv og trådløst internet.

Restauranten er ligeledes fornyet med spændende a la carte-kort og selskabsmenuer, der tilpasses sæson og anledning, med henblik på at anvende lokale, friske råvarer. 

Omgivelserne med park, fjord og skov byder på en masse skønne oplevelser i det fri. Gennem parken fører et sti-system ned til det landskendte tyrkiske bad, hvor krop og sjæl kan forkæles. 

Hotel Strandparken er en del af Vilcon Konferencehoteller, der er en mindre kæde af konference- og selskabshoteller på Midt- og Vestsjælland! 

Vi glæder os til at byde Dem velkommen til et hotel fyldt med historie og sjæl – og samtidig til et hotel, der har fokus på udvikling af hotellet i moderne retning!

møder og konferencer

hotelovernatninger

selskaber

golf- og weekendophold