vælg en side:

Om hotel strandparken

Hotel Strandparken er beliggende i Holbæks smukke historiske park, der skråner lige ned til Holbæk Fjord. Det velrenommerede hotel er bygget af flere omgange siden den første del i 1899 og har igennem generationer været stedet, hvor højtider blev fejret og de omkringliggende virksomheder har haft tradition for at afholde generalforsamlinger, bestyrelsesmøder og lignede.

I 2006 er hotellet blevet gennemgribende renoveret og det fremstår i dag som et moderne konferencehotel med 33 værelser og topmoderne mødefaciliteter med plads til 300-400 personer.

Restauranten er ligeledes fornyet med spændende a la carte-kort og selskabsmenuer, der tilpasses sæson og anledning, med henblik på at anvende lokale, friske råvarer.

Omgivelserne med park, fjord og skov byder på en masse skønne oplevelser i det fri. Gennem parken fører et sti-system ned til det landskendte tyrkiske bad, hvor krop og sjæl kan forkæles.

Hotel Strandparken er en del af Vilcon Konferencehoteller, der er en mindre kæde af konference- og selskabshoteller på Midt- og Vestsjælland!

Vi glæder os til at byde Dem velkommen til et hotel fyldt med historie og sjæl – og samtidig til et hotel, der har fokus på udvikling af hotellet i moderne retning!